ceturtdiena, 2014. gada 24. jūlijs

Kā marinēt bebru




Marināde ja ņemat 1kg gaļas.


  1. Olīveļa 150 ml
  2. Balzamico etiķis 50 ml
  3. ķiploka galviņa
  4. Tumšā soja 1 ēd.k
  5. Sāls 1 tēj.k
  6. Pipari škipsna
  7. Sinepju sēklas pēc uzskatiem
  8. Nedaudz čilli
Uz šmori bebru vajag iemerinēt dienu iepriekš, lai noņemtu meža smaku un padarītu viņu aromātiskāku.

Gaļai nogriežat nost visu speķi, jo tas dod bebra specifisko aromātu un samaisīto marinādie ieziežat gaļai un leduskapī līdz rītam. Sāli pieliekam nedaudz vairāk, jo sāls noņem rūgtumu.

Nākošā dienā gaļu ar sīpoliem un burkāniem liekat pīlē vai cepammaisā un uz 200 grādiem uz kādām 2 – 3 h cepjat.

Lai labi garšo.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru