trešdiena, 2013. gada 6. marts

Teicama cūkas šašlika recepte



  1. Cūkas kakla karbonāde 1kg
  2. Sīpoli 1kg
  3. Balts sausais vīns 500ml
  4. Citrons 1gb
  5. Granātābols 1 gb
  6. Kinza
  7. Baziliks
  8. Dilles
  9. Melnie pipari
  10. Sarkanie pipari
  11. Lauru lapa
Samaisam piedevas un ieberžam gaļu , kura sagriezta apmēram 5×5 cm biezos gabalos un pārlejam vīnu, lai nosedz gaļu.Un atstājat uz nakti merinēties.

Tad cepjam un apslacam ar vīnu lai paliek sulīga gaļa. Kamēr gaļa cepjās no puses granātābola izspiežam sulu un no otras puses atdalam sēkliņas.
Kad gaļa gatava liekam viņu bļodā un apslacam ar sulu, apberam ar granātābola sēkliņām un sīpolu ripiņām un taisam bļodu ciet un atstājam uz 10 minūtēm ievilkties.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru